Mermaid Asset Management udvider og styrker endnu engang bestyrelsen, denne gang med Lykke Ogstrup Lundes indtræden

Bestyrelsesforperson i VELUX FONDEN, Lykke Kann Ogstrup Lunde  Fotograf: Pernille Greve Copyright: VELUX FONDEN

Lykke Ogstrup Lunde sidder i forvejen som forperson i VELUX FONDEN og chair i Velux Stiftung (Zürich), samt i bestyrelsen for Kwerafund, en Malawi baseret NGO. Lykke har en mangeårig, stærk baggrund indenfor kommunikation og journalistik med fokus på den finansielle verden. De sidste mange år har Lykke særligt haft fokus på bæredygtighed, ESG og Impact investeringer gennem sit arbejde på bl.a. AMWatch, Finanswatch, Berlingske, Børsen og TV2 Finans.

Lykke er medlem af investeringskomiteerne i hhv. VELUX FONDEN, Villum Fonden og Velux Stiftung.


Lykke er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2004.


Direktør Thomas Juul-Larsen udtaler, ”Lykke bringer en enorm erfaring indenfor kommunikation med særlig fokus på den finansielle branche. Endvidere vil Lykkes erfaring indenfor fondsverdenen og dens fokusområder være med til at kunne perspektivere og udbrede det stærke koncept, som Mermaid bygger på i dag. Det er netop værdier som gennemsigtighed, ordentlighed, gode afkast og fokus på omkostninger som møder stigende interesse fra kunder bredt omkring, også fonde. Vi ser med Lykke i bestyrelsen frem til at styrke budskabet yderligere.”


”Mermaid består ikke bare af dygtige folk men også af en stærk vilje til at give kunderne det allerbedste på alle parametre. Det falder godt i tråd med mine egne værdier, og jeg glæder mig over at få lov til at bidrage til den fremtidige version af Mermaid.”, siger Lykke Ogstrup Lunde.